СМЕСИТЕЛИ

СМЕСИТЕЛИ

Смесителите, както за баня, така и за кухня, трябва да бъдат функционални и качествени, за да издържат на изпитанията на времето. Предлагаме широка гама от модерни и класически смесители, перфектно съчетаващи се с всеки интериор.

Желаете ли да обновите основния си кухненски смесител с по-стилен и модерен сензорен смесител или такъв с допълнителни функции? Нашата селекция от кухненски смесители включва гъвкави или изтеглящи се чучури, безконтактни смесители и дори смесители за промишлени и търговски приложения. При нас ще намерите подходящ вариант за всяка кухня или ресторант.

Независимо дали ремонтирате или декорирате банята си, или изграждате изцяло нова, изборът на правилния смесител за баня може да промени външния й вид. Въпреки че смесители за баня, може да не са големи по размер, те са естествени фокусни точки в стаята и трябва да съответстват на общия ви стил и тема за вашата баня. Намирането на подходящия смесител за баня означава да се вземат предвид всички аспекти на този смесител и цялостния дизайн на банята, за да се намери най-добрият вариант.

Смесители с гъвкава глава

Смесители за един отвор

Смесител за умивалник

Сензорни/безконтактни кухненски смесители

Магнитно свързване

Кухненски смесители със странична слушалка

Налягане/GPM

Изтеглящи се смесители

САНИТАРНИ СМЕСИТЕЛИ

Водеща марка в сферата, смесители известни с изключително качество, елегантния дизайн и надеждност

A

гладко и прецизно регулиране на температурата и налягането на водата

A

качество, иновативен дизайн и функционалност

A

широка гама от продукти за всички стилове и вкусове

A

със специално внимание към детайлите

A

съчетание от стил, удобство и издръжливост

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ СМЕСИТЕЛИ

ИЗТЕГЛЯЩИ СЕ КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛИ

КУХНЕСНКИ СМЕСИТЕЛИ С ЕДНА РЪКОХВАТКА

СЕНЗОРНИ СМЕСИТЕЛИ

КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛИ С ДВЕ РЪКОХВАТКИ

ВГРАДЕНИ ДУШОВЕ

ДУШ КОМПЛЕКТИ СЪС СМЕСИТЕЛИ

ГРИЖА

Колко е гаранцията на смесителите?

Всички смесители се предлагат с 5 години гаранция.

Как могат да бъдат почиствани?

Препоръчва се за почистване на смесителите да се използва смес от вода и бял оцет със съотношение едно към едно. Този разтвор се нанася върху хартиена кърпа, с помощта на която, след това се увива около смесителя. Изчакайте 10 минути и забършете със суха кърпа. Всички други препарати и киселини, могат да навредят на повърхността.

Смесителите в банята за стенен монтаж или за монтаж на мивка?

При избора на смесител за баня за вашата мивка е важно да изберете между смесител за монтаж на стена или за монтаж на мивка. Опциите за монтаж на стена пестят място и добавят модерен стил, докато монтажите за мивка обикновено са по-традиционни и подходящи за бани, които имат повече пространство.

Какво трябва да знаем, за да изберем правилния смесител?

Когато избирате кухненски смесител, е важно да вземете предвид мивката, за която ще го използвате. Мивките обикновено имат един или повече предварително пробити отвора за поставяне на приспособления и аксесоари. Повечето нови кранове се монтират само на един отвор, така че ако вашата мивка има два или три отвора, как можете да направите смесителя с един отвор да работи върху нея? Много кранове с един отвор могат да бъдат съчетани с капак, за да се прикрият допълнителните дупки в мивката. Понякога към крана са включени плочи за разглобяване или могат да бъдат закупени отделно. Друг вариант е да закупите кран с отделен страничен спрей и да използвате останалия отвор за дозатор на сапун. Капаци за отвори за мивки се предлагат в различни покрития. Освен това, трябва да имате предвид местоположението на крана. Смесителите могат да бъдат монтирани на стена, като те са закрепени в стената над мивката или плота, за да се освободи работното пространство на плота. По-често срещаният тип е монтиран на плота, като са свързани директно към плота или ръба на мивката.

Търсите кухненски смесител с душ глава?

Обикновено смесителите с душ глави имат множество режими за управление на мощността на водната струя, което улеснява почистването на мръсни съдове. Пълнителите за тенджери също са популярни, защото можете бързо да напълните тенджерата с вода за готвене или почистване.

Как да изберем кухненски смесител?
Трябва да помислите и за типа на смесителя. Кухненските смесители за монтаж върху плота се закрепват към плота и обикновено се поставят в кухните. Въпреки това, крановете за стенен монтаж са друга опция, предназначени да се монтират през стената и да висят над мивката. Важно е също да измерите вашето пространство, за да изберете идеалната височина на смесителя за вашата мивка. Рамото на смесителя е също един важен фактор, като крановете могат да имат високо или ниско рамо, което може да повлияе на това колко лесно или трудно е да се изпълняват задачи като пълнене на тенджери с паста или измиване на съдове. След като сте избрали най-подходящия тип кухненски смесител за начина на живот на вашето семейство, ние сме тук, за да ви помогнем да направите пазаруването и монтирането максимално бързо и лесно. С нашите услуги, пазаруването на смесители никога не е било толкова лесно.