МРАМОР

МРАМОР

Мраморът е един от камъните, които се използват широко поради голямото си разнообразие и лесното полиране. Използването на мрамор в същото време повишава красотата на сградата и насърчава бъдещите купувачи да платят по-висока цена за избраното жилище, от средните за пазара. Освен това строителите могат да продадат сградите си за по-кратък период.

За красива и здрава сграда винаги трябва да се вземат предвид три важни фактора:

1. Красивият дизайн;
2. Използването на висококачествени материали;
3. Перфектния монтаж.

Мрамор за кухня

Мрамор за баня

Мрамор за тоалетна

Мрамор за под

Мрамор за стена

Мрамор за фасада

Мрамор за стълби

Мрамор за коридор

ЦЕНАТА НА МРАМОРА ЗАВИСИ ОТ

Качеството

Висококачественият мрамор е съставен от един тон, хомогенен цвят и без никакви петна.

Цвета

Мраморът разполага с широко разнообразие от цветове, които след полиране, разкриват невероятната си красота и ослепителната си визия.

Размер

При нестандартни размери, цената на мрамора се променя.

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ ОТ МРАМОР

ШАЯНА МРАМОР

ЛАША ЧЕРЕН МРАМОР

ПЕРШИАН СИЛК 1 МРАМОР

3D ЧЕРЕН МРАМОР

ЛАША СИВ МРАМОР

ЗЛАТНО-ЧЕРЕН МРАМОР

ГРИЖА

Какви са различните видове мрамор?

Има много различни видове мрамор, всеки със свои уникални характеристики, цвят и шарки на жилки. Някои популярни видове мрамор включват Carrara, Calacatta, Crema Marfil, Emperador и Nero Marquina.

Може ли мраморът да се използва в зони с голям трафик?

Мраморът е издръжлив материал, който може да се използва в зони с голям трафик, но може да изисква повече поддръжка и грижи от други материали. Важно е да изберете вид мрамор, който е подходящ за конкретното приложение и правилно да запечатате и поддържате повърхността.

Кой е най-добрият начин за почистване на мрамор?

Мраморът трябва да се почиства редовно с мека, влажна кърпа и pH-неутрален почистващ разтвор. Избягвайте използването на киселини или абразивни почистващи препарати, които могат да повредят повърхността на мрамора.

Как мога да предотвратя петна по моята мраморна повърхност?

За да предотвратите петна върху мраморната повърхност, важно е да почистите разливите възможно най-скоро и да избягвате използването на киселинни или абразивни вещества върху повърхността. Освен това мраморът трябва да бъде правилно запечатан, за да се предпази от петна и ецване.

Може ли мраморът да бъде поправен, ако е повреден?

Незначителните повреди по мрамора, като драскотини или стружки, често могат да бъдат поправени с помощта на комплект за ремонт на мрамор. По-големи щети обаче може да изискват професионален ремонт или подмяна на засегнатата област.

Издръжлив ли е мраморът?

Мраморът е издръжлив материал, който може да се използва в зони с голям трафик, но може да изисква повече поддръжка и грижи от други материали.